Μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Μαθητές της έκτης τάξης  του 13ου  Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους, πραγματοποίησαν  επίσκεψη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του Σχολείου.

Με αφορμή μια  εκπαιδευτική εργασία για τη θέση της Γυναίκας στην Κοινωνία  και τους πολλαπλούς ρόλους της, οι μαθητές εκπόνησαν ένα ερωτηματολόγιο και το υπέβαλαν σε γυναίκες εργαζόμενες σε διαφορετικούς  χώρους και επαγγέλματα.  Στη θεματική ενότητα «Γυναίκες στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» οι μαθητές υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης αναφορικά με τα καθήκοντά της, τις δυσκολίες και τα εμπόδια, που συνάντησε στην επαγγελματική της σταδιοδρομία καθώς και στην ισορροπία μεταξύ των πολλαπλών ρόλων που καλείται να έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα (εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος).

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε τους μαθητές στο Γραφείο της και τους ενημέρωσε για την ιστορία του κτιρίου και τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, που φιλοξενούνται σε αυτό.

Η κα Λιονή ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για τα όμορφα δώρα τους (λουλούδια και χειροτεχνίες) και τους  ευχήθηκε καλή πρόοδο καθώς και  καλές διακοπές ενόψει του Καλοκαιριού.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης της παραγωγής και καλλιτεχνικής υποστήριξης για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ –ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “EKTORAS KYRIAKOU – REFORMATION PROJECT”», στο πλαίσιο του 50ου Υποέργου του έργου με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023», Κ.Α. 2023ΝΠ50200011 και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5215590 της ΝΠ502 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας