Με εξοπλισμό για ένα Πυροσβεστικό όχημα 4χ4 ενισχύει το έργο της Εθελοντικής Ομάδας «ΕΝΑ» 3ων Μοναστηριών» η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή και του Αν. Προϊστάμενου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Ρεθύμνης κ. Βότσογλου Νίκου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού Κέντρου της Εθελοντικής Ομάδας  «ΕΝΑ» 3ων Μοναστηριών» , στην περιοχή των 3ων Μοναστηριών Ρεθύμνου, η παράδοση για χρήση ενός πυροσβεστικού συγκροτήματος για όχημα 4x 4, από την Περιφέρεια Κρήτης.

Το όχημα, παρέλαβε η Διοίκηση της Εθελοντικής Ομάδας  «ΕΝΑ» 3ων Μοναστηριών προκειμένου να ενισχύσει τον εξοπλισμό της, προς την καλύτερη εκτέλεση των καθηκόντων πυρασφάλειας και πυρόσβεσης που επιτελεί η συγκεκριμένη ομάδα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου παρακολούθησε μέρος της εκπαίδευσης των εθελοντών της  Εθελοντικής Ομάδας  «ΕΝΑ» και  συζήτησε με τους εθελοντές για θέματα πολιτικής προστασίας καθώς και για περαιτέρω τρόπους  ενίσχυσης της εθελοντικής ομάδας σε μέσα και εξοπλισμό.

Η κα Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Η Π.Ε. Ρεθύμνης, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που παρέχουν οι εθελοντικές ομάδες στο χώρο της Πολιτικής Προστασίας, προσπαθεί να τις ενισχύει κατά το δυνατό σε μέσα και εξοπλισμό, ώστε να επιτελούν το εθελοντικό τους έργο με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και των αρμοδιοτήτων κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των συμπολιτών μας, που προσφέρουν εθελοντική εργασία στο πολύ κρίσιμο και υπεύθυνο  κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας».

Προηγούμενο Παραλαβή νέου μηχανήματος έργου στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας