Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης οργανώνεται το Πανμεσσαρίτικο Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου όπου θα αγωνιστούν πάνω από 500 παιδιά

Με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων Μεσσαράς για την διοργάνωση του Πανμεσσαρίτικου Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, συναντήθηκε σήμερα στη Περιφέρεια ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης. Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν: Γιάννης Σαριδάκης και Νικήτας Λυκάκης εκπρόσωποι της ακαδημίας ποδοσφαίρου Μεσσαράς  «Αστερίωνας», Δημήτρης Παπαδοβασιλάκης και Κώστας Κωστίκης εκπρόσωποι του αθλητικού ομίλου Ζαρού και Γιάννης Νικολιδάκης εκπρόσωπος της αθλητικής ένωσης Φαιστού.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε η προετοιμασία-διοργάνωση του Πανμεσσαρίτικου Πρωταθλήματος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου τον ερχόμενο μήνα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει και αναδεικνύει διαχρονικά σε όλη την Κρήτη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικά τις Ακαδημίες που αποτελούν «φυτώριο» νέων αθλητών. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι σημαντική καθώς οργανώνεται για πρώτη φορά και αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 500 μικροί ποδοσφαιριστές, ενώ στόχος, είναι, οι αγώνες να καθιερωθούν.

Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων που θα συμμετέχουν ευχαρίστησαν θερμά την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη για την ουσιαστική στήριξη για την διοργάνωση των αγώνων στη περιοχή της Μεσσαράς.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου πρόκειται να λάβουν μέρος οι παρακάτω ομάδες ακαδημιών:  Αστερίωνας, ο αθλητικός σύλλογος Γόρτυνας,  ο αθλητικός όμιλος Ζαρού, η αθλητική ένωση Φαιστού, ο αθλητικός όμιλος Τυμπακίου, το αθλητικό σωματείο «Νέων Μοιρών».

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Διαμονή των συμμετεχόντων στην εκδήλωση με τίτλο «ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩΦΩΝ 2023″», στο πλαίσιο του 29ου  Υποέργου του έργου με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023», Κ.Α. 2023ΝΠ30200020 και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5215597 της ΝΠ302 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας