Μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης επισκέφτηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησαν σήμερα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης, στο πλαίσιο ενημέρωσης των θεσμικών φορέων για τα ζητήματα, που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Ένωσης έθεσαν το κτιριακό ζήτημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σπηλίου και της Επισκοπής, καθώς και την ανάγκη υπηρεσιακής  αναβάθμισης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σπηλίου. Με την ευκαιρία της συνάντησης τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης ευχαρίστησαν την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης για την άριστη συνεργασία κατά τις περσινές πυρκαγιές  και τη συνδρομή, που τους παρείχε η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε σχετικά:

« Είχαμε σήμερα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με μέλη του ΔΣ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κρήτης κατά την οποία συζητήσαμε για μια σειρά από ζητήματα, που τους απασχολούν και αφορούν στην ενίσχυση σε κτιριακές υποδομές και προσωπικό, προκειμένου να εκτελούν τα καθήκοντά τους με αποτελεσματικότητα, αλλά και ασφάλεια. Ως Περιφέρεια Κρήτης έχουμε μια άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διευκολύνουμε το ιδιαίτερα βεβαρημένο κατά τη θερινή περίοδο, έργο των Πυροσβεστών μας, όπως κάναμε και πέρυσι στις μεγάλες πυρκαγιές του Νομού, όπου η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ανέλαβε το κόστος της μεταφοράς με λεωφορεία και της σίτισης των Πυροσβεστών μας».

Προηγούμενο Από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου 2023 το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου και Μουσικής Δήμου Γόρτυνας με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας