Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για την τοπική ανάπτυξη στην Κρήτη απεύθυνε ο Περιφερειάρχης Κρήτης από το Λασίθι

Στ. Αρναουτάκης: «Πρώτο μεγάλο έργο ο ΒΟΑΚ που ξεκίνησε από το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος. Στόχος να ολοκληρωθεί από την μια άκρη έως την άλλη» 

 Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για την τοπική ανάπτυξη στην Κρήτη, έστειλε από το Λασίθι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στην διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο.

«Αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε πολλά να πετύχουμε. Σε όλη την διαδρομή μας στην Περιφέρεια Κρήτης, η βασική αρχή που έχουμε μαζί με όλους τους συναδέλφους στο Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι η ενότητα σε όλη την Κρήτη. Να υπηρετούμε την ενότητα και την ανάπτυξη από το ένα άκρο της Κρήτης μέχρι το άλλο. Αν με ρωτήσετε ποιο είναι το μεγαλύτερο έργο που έχουμε κάνει, είναι ότι σφυρηλατήσαμε αυτή την ενότητα σε όλη την Κρήτη», τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαριστώντας την τοπική Εκκλησία, τους Δημάρχους και τα στελέχη Περιφέρειας και Δήμων γιατί η συνεργασία αποδίδει τα μέγιστα.

Ευχόμενος «Υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα και ενότητα», ο Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρθηκε και στα έργα που έχουν ωριμάσει στο Λασίθι και ξεκίνησαν ενώ θα συνεχιστούν και με νέα το 2023, με πρώτο τον ΒΟΑΚ που ξεκινά με το τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος από το Λασίθι και θα συνεχιστεί με το τμήμα Νεάπολη – Χερσόνησος. Με το ξεκίνημα των έργων, όπως είπε, δικαιώνονται οι προσπάθειες και οι διεκδικήσεις πολλών ετών, ενώ θα ακολουθήσουν και τα άλλα τμήματα με στόχο να ολοκληρωθεί ο ΒΟΑΚ από την μια άκρη του νησιού μέχρι την άλλη.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος ενώ την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος και έκοψε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Οι Μητροπολίτες στο σύντομο χαιρετισμό τους ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την πολύχρονη και παραγωγική συνεργασία, για την στήριξη σε έργα, υποδομές και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα στον τόπο, υπογραμμίζοντας την συνδρομή του στην σφυρηλάτηση της ενότητας στο Λασίθι. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και των φορέων, ευχαρίστησε για την πολυπληθή παρουσία και εκπροσώπηση και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πνεύμα καλής συνεργασίας και διεκδίκησης που διαμορφώνεται με τους Δημάρχους, την Εκκλησία, τους φορείς, υπογραμμίζοντας την αποτελεσματική συνεργασία με τους εργαζόμενους.

Ευχές για το νέο έτος – αναφερόμενοι στην παραγωγική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – απεύθυναν οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης, Σητείας Γιώργος Ζερβάκης και Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης. Επίσης, ο Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γουλιδάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη, Γιώργος Τσιφετάκης και Κώστας Ξενικάκης. Μήνυμα απέστειλε ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης.

 

Προηγούμενο Με κοινωνικό πρόσημο και προσφορά η εκδήλωση του Πανελληνίου Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στη Μονάδα Νεογνών του ΠΑΓΝΗ προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης και της Προέδρου του Σωματείου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας