Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Σε μήνυμα του για τον φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισημαίνει ότι, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων αποτελεί όχι απλά μια υποχρέωση, αλλά μια άμεση προτεραιότητα σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει:

«Για κάθε σύγχρονη κοινωνία, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα που αντιμετωπίζουν ειδικές δυσκολίες, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το βαθμό της κοινωνικής συνοχής που τη χαρακτηρίζει και το επίπεδο κοινωνικής ανάπτυξης.

Στην Περιφέρεια Κρήτης, 365 ημέρες το χρόνο, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρία. Να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, προκειμένου να είναι παρόντες στον καθημερινό τους αγώνα για τη ζωή. Μια ζωή που στηρίζεται στις αξίες της ισότητας, της αξιοπρέπειας και της ελεύθερης πρόσβασης.

Με αφορμή την 3Η Δεκεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, τονίζουμε πως η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων αποτελεί όχι απλά μια υποχρέωση, αλλά μια άμεση προτεραιότητα σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Διαφημιστικό υλικό (μπλουζάκια, σορτσάκια, μπουφάν και μπάλες ποδοσφαίρου) και Προμήθεια πλακετών, κυπέλλων, και μεταλλίων, για την υλοποίηση της Αθλητικής δράσης «Συνδιοργάνωση δράσης με τίτλο “Χειμερινό camp ακαδημιών ποδοσφαίρου 2023″», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των Δράσεων Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης, Εκδόσεων 2021-2024.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας