Παρουσίαση του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Memory” με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Memory (http://www.memoryproject.eu ) που αφορά την αξιοποίηση και ανάδειξη της συλλογικής μνήμης σε κοινότητες μέσω καινοτόμων πρακτικών έρχεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 με την συμμετοχή κοινοτήτων από το Περού, το Βιετνάμ, την Ιταλία και την Ελλάδα (Φορτέτσα, Ηράκλειο)!

Η Action Synergy Ηρακλείου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φορτέτσας, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, σας καλούν να συμμετέχετε!

Από τις 18.00 μέχρι τις 20.30 θα βρισκόμαστε στo Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου (Ανδρογέω 2) όπου θα παρουσιάσουμε την μέθοδο και τα εργαλεία του προγράμματος καθώς και την εφαρμογή του μοντέλου σε διαφορετικές κοινότητες από όλο τον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους συμμετέχοντες από Περού, Βιετνάμ και Ιταλία.  Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση νέων πάνω σε αυτές τις μεθόδους.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. https://forms.gle/pfVJtpF29bM8PaYc7. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810342779 από τις 12.00-14.00 και από 17.00-19.00 καθημερινά.

Παράλληλα μπορείτε να μας βρείτε από τις 11.00 -15.00 στην Λότζια, στον εξωτερικό χώρο όπου θα παρουσιάσουμε έκθεση με φωτογραφίες και πολιτισμικές εκδηλώσεις από το Περού, το Βιετνάμ, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Σας περιμένουμε!

 

 

Προηγούμενο Μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας