Πόλος έλξης μαθητών διεθνής έκθεση με έργα καλλιτεχνών από Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο και Ελλάδα-Με επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση «MyStoryContemporaryArtBook» στη Βικελαία Βιβλιοθήκη με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου

Με τη διαδραστική συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Κρήτης συνεχίζεται στη Βικελαία Βιβλιοθήκη, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου του 2023, η διεθνής έκθεση «MyStoryContemporaryArtBook». Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εγχείρημα σύγχρονης ευρωπαϊκής τέχνης με έργα καλλιτεχνών από την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελλάδα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

 

Η έκθεση αυτή μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο από το Μουσείο Campano di Capua της Νότιας Ιταλίας, ενώ έχει προγραμματιστεί η συνέχιση της διαδρομής της στο Βέλγιο και τη Γαλλία και επιστροφή στην Ιταλία. Η ξενάγηση στην έκθεση γίνεται από την εικαστικό Στέλλα Κακουδάκη και από καθηγητές των σχολείων. Στα εγκαίνια της έκθεσης εκ μέρους της Περιφέρειας ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης και από πλευράς Δήμου ο αντιδήμαρχος Μανόλης Βασιλάκης.

 

Όπως υπογραμμίζει στον κατάλογο της έκθεσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης: «Έξι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από τέσσερεις ευρωπαϊκές χώρες αποσφραγίζουν τα έργα-βιβλία τους, αφηγούνται με παραστατικό τρόπο και προσφέρουν ένα σύντομο αλλά περίτεχνο ταξίδι στον επισκέπτη, καθιστώντας τον κοινωνό μιας πρωτότυπης αισθητικής απόλαυσης.»

Προηγούμενο ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ τήρησης των πρότυπων Περιβαλλοντικών δεσμεύσεων και της κείμενης Περιβαλλοντικής νομοθεσίας της εταιρείας ΜΑΥΡΑΚΗ Χ. ΖΑΦΕΙΡΩ & ΣΙΑ Ε.Ε

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας