Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διαμονή εβδομήντα (70) ατόμων για τρείς (3) ημέρες για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συμπόσιο πολιτισμών Γεωργία – Κρήτης», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διαμονή εβδομήντα (70) ατόμων για τρείς (3) ημέρες για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συμπόσιο πολιτισμών Γεωργία – Κρήτης», μόνο προς την επιχείρηση ΜΙΣΤΡΑΛ ΣΙΤΙ Α.Ε., έως του ποσού των 5.000,00 ευρώ, με Φ.Π.Α., στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για προμήθεια Διαφημιστικού υλικού (μπλούζες, καπέλα, σορτσάκια), για τις ανάγκες της εκδήλωσης με τίτλο «Αθλητικές επιδείξεις και Τουρνουά ακαδημιών των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης του “Α.Σ. ΠΑΛΙΑΝΗ”», στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων  Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας