ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική υποστήριξη καθώς και την ηχητική κάλυψη, για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Διοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – μουσικής συναυλίας της Αλεξάνδρας Κερλίδου, με το σύστημα “EyeHarp”, στην οποία θα συμμετάσχει η Νατάσσα Μποφίλιου», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την Οργάνωση της παραγωγής και καλλιτεχνική υποστήριξη καθώς και την ηχητική κάλυψη, για τις ανάγκες της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Διοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης – μουσικής συναυλίας της Αλεξάνδρας Κερλίδου, με το σύστημα “EyeHarp”, στην οποία θα συμμετάσχει η Νατάσσα Μποφίλιου», μόνο προς τις εταιρείες 1)«Ε. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-Κ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ Ε.Ε.», έως του ποσού των 14.880,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και 2)« ΒΡΟΥΧΑΚΗΣ Δ. & Σια Ε.Ε.», έως του ποσού των 3.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για Προμήθεια/Υπηρεσίες για την υλοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο “Γιώργος Σεφέρης ένας Έλληνας. Ο άνθρωπος, ο ποιητής, ο πολιτικός” στη μνήμη του Νομπελίστα ποιητή μας Γιώργου Σεφέρη», που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2023.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας