Στ. Αρναουτάκης: «Με συνεργασία και κοινή διεκδίκηση προχωρούμε για τα έργα του Λασιθίου με πρώτο το ΒΟΑΚ μέχρι τη Σητεία». Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας στο Επιμελητήριο Λασιθίου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

«Με συνεργασία και κοινή διεκδίκηση θα προχωρήσουμε και τα επόμενα χρόνια για τα έργα του Λασιθίου με πρώτο έργο την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ μέχρι τη Σητεία», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την κοπή της Βασιλόπιτας και την απονομή των ετήσιων βραβείων. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφέρεια Κρήτης, τους βουλευτές και τους δήμους καθώς και την τοπική Εκκλησία για αναπτυξιακά έργα και δράσεις στο Λασίθι. «Μαζί προσπαθούμε, να οραματιζόμαστε, να διεκδικούμε και να υλοποιούμε καλλιεργώντας πάντα τον συγκρητισμό», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης, σημειώνοντας την αποδοτική συνεργασία με τον παριστάμενο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη και τον βουλευτή Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη. Σημείωσε δε πως διαχρονικά υπάρχει εξαίρετη συνεργασία με το Επιμελητήριο Λασιθίου και την Αναπτυξιακή Κρήτης, δύο φορείς όπου προεδρεύει ο Θωμάς Χαριτάκης. 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Νεκτάριος Παπαβασιλείου, Αντιδήμαρχοι από τους Δήμους του Λασιθίου, εκπρόσωποι του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και τοπικών φορέων. 

 

ΒΙΝΤΕΟ 

https://youtu.be/iFdRakgkDe4

 

Προηγούμενο Κενές θέσεις φαρμακείων στην Π.Ε. Λασιθίου κατά την 31-12-2022 για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας