Στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης σήμερα το ΔΣ του αθλητικού σωματείου «Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ του αθλητικού σωματείου «Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου».

Συγκεκριμένα τα μέλη του ΔΣ κ. Βασίλης Θεοδωρής (Πρόεδρος), κ. Γεώργιος Σαπουντζής (Γενικός Αρχηγός) και κα Ιωάννα Δρουδάκη (Ταμίας) ενημέρωσαν την κα Λιονή σχετικά με τις δραστηριότητες του σωματείου. Στο επίκεντρο της συζήτησης για άλλη μια φορά ήταν το ζήτημα των  αθλητικών υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και η δυνατότητα παρεμβάσεων αναβάθμισης στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τον Αθλητισμό και τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας μέσα από συνδιοργανώσεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων και την συμμετοχή αθλητών σε διοργανώσεις και υλικοτεχνική υποδομή. Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, στις αθλητικές υποδομές και αθλητικές εγκαταστάσεις η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης με τους Δήμους, στους οποίους ανήκουν, είναι δεδομένη και διαχρονική.

Προηγούμενο Ψήφισμα για τη σημερινή παγκρήτια κινητοποίηση των ξενοδοχοϋπαλλήλων επέδωσε στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας