Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου με τον σύλλογο εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης

Η Θεατρική ομάδα του συλλόγου εργαζομένων ΔΟΥ Ανατολικής Κρήτης με την ονομασία «ΕΥΦΟΡΙΑ» και επικεφαλής τον σκηνοθέτη Μάνο Ζεϊμπέκη, επισκέφθηκε σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας των εφοριακών ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, για την στήριξη παρουσίασης της θεατρικής παράστασης «Μια Τρελή Πενηντάρα» από την θεατρική ομάδα του Συλλόγου. Η είσοδος στις 2 παραστάσεις θα είναι δωρεάν και όπως αναφέρει ο σύλλογος  «ενθαρρύνουμε θερμά τους πολίτες, να κάνουν μια δωρεά οποιασδήποτε αξίας, προς όφελος της «Παρέας της Αγάπης» (δράσεις για τα παιδιά της κλινικής Αιματολογία-Ογκολογία Παιδιών ΠΑΓΝΗ). Η γενναιοδωρία σας είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να παρέχετε υποστήριξη στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Εκπρόσωποι της Παρέας της Αγάπης, θα βρίσκονται στην είσοδο για να σας ενημερώσουν για το έργο τους και να δεχθούν τις δωρεές σας».

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 21:15 στο θέατρο Αστόρια.

Παραστάσεις: Παρασκευή 14 Ιουνίου 21:15 Αστόρια και Κυριακή  21 Ιουλίου 21:15 Πύλη Βηθλεέμ.

Προηγούμενο Προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε ευπαθείς περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής 2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας