Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λιθινών

Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λιθινών Βασίλη Γιωργουλάκη, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Μιχάλη Παπαγεωργίου, παρουσία του Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΣ Γιώργο Ατζαράκη, του Αντιδήμαρχου Σητείας Γιάννη Σκαρβελάκη και του  Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Τσιφετάκη, συναντήθηκε στις Λιθίνες ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα και προς υλοποίηση έργα και δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στη περιοχή, ενώ εξετάστηκε ο σχεδιασμός για νέες παρεμβάσεις, ανάμεσά στις οποίες η δυνατότητα κατασκευής μικρής δεξαμενής άρδευσης.

Ο κ. Γιωργουλάκης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για την συνεργασία και την στήριξη στη υλοποίηση υποδομών για την ανάπτυξη και την ανάδειξη της περιοχής.

Προηγούμενο Συνάντηση Περιφερειάρχη για την ολοκλήρωση του Περιφερειακού σχεδιασμού και τα έργα με τον Γ. Γραμ. του Υπ Περιβάλλοντος -Ενεργειας και τον Πρόεδρο του ΕΣΔΑΚ Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη Μονάδα επεξεργασίας Αποβλήτων στο Αμάρι που θα προστατεύει το περιβάλλον και θα αναβαθμίζει την ζωή των 85.000 κατοίκων της Π.Ε Ρεθύμνου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας