Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με Κοινοτάρχες του Δήμου Ρεθύμνου

Κοινοτάρχες του Δήμου Ρεθύμνου επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Λιονή και του Περιφερειακού Συμβούλου Μανόλη Χνάρη. Συγκεκριμένα στη συνάντηση συμμετείχαν: Σήφης Γαβαλάς κοινοτάρχης Αγ. Κωνσταντίνου, Γιάννης Μαρνιεράκης κοινοτάρχης Μούντρος, Στέλιος Φραγκιαδάκης κοινοτάρχης Ρούστικα, Γιάννης Δρανδάκης κοινοτάρχης Ζουριδίου, Ανδρέας Βαρδάκης κοινοτάρχης Σαϊτουρών και ο δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρεθύμνου Μανόλης Παυλάκης.

Στη σύσκεψη μετά από σχετική ενημέρωση, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ανέφερε, ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει την εκπόνηση μελέτης για τη νέα χάραξη δρόμου από τα χωριά του Καμπανού με κατάληξη στον ΒΟΑΚ (Πετρές).

Οι Κοινοτάρχες ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Μαρία Λιονή αλλά και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μανόλη Χνάρη για την στήριξη του αιτήματος τους αναφορικά με το έργο υποδομής στη περιοχή.

Προηγούμενο Διαδραστική-βιωματική εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης- «Μικροί και Μεγάλοι Εν Δράσει για μια Κοινωνία Ισότητας και Δικαιοσύνης» και Κοινωνικό Μήνυμα «Μη συνηθίζεις τη βία! Πάρε και ΕΣΥ θέση!»

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας