Συνάντηση Περιφερειάρχη με κρητικόπουλα από την Μελβούρνη και εκπροσώπους της κρητικής κοινότητας της Αυστραλίας

Με θεσμικούς εκπρόσωπους της κρητικής κοινότητας Αυστραλίας καθώς και με 12 μαθητές και μαθήτριες με καταγωγή από την Κρήτη, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης που οργάνωσε στο νησί, η Παγκρητική Ένωση Μελβούρνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. 

Οι έφηβοι έχουν καταγωγή από την Κρήτη και συνοδεύονται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παγκρητικής Ένωσης Μελβούρνης, Μανόλη Σταράκη, τον Γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Νίκο Κουκουβιτάκη και τους συνοδούς Βασιλική Φραγγούδη, Γιάννη και Ντόρα Μαυρούλη.   

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τα κρητικόπουλατρίτης γενιάς που ήρθαν στο νησί για να γνωρίσουν από κοντά τη γενέτειρα των προγόνων τους ενώ τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα από το φαγητό και τα μέρη που επισκέφθηκαν. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Φασουλάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Π.Ε. Ηρακλείου Γεωργία Μηλάκη. 

 

 

Προηγούμενο Σύμβαση Περιφέρειας Κρήτης και ΕΛΜΕΠΑ για ερευνητικό έργο που αφορά τις συνέπειες της πανδημίας για τη δημόσια υγεία

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας