Σύσκεψη για την Επιχειρησιακή Άσκηση Πεδίου «ΜΙΝΩΑΣ» και συνεδρίαση Σ.Ο.Π.Π. Π.Ε. Λασιθίου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου, στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης επιχειρησιακής άσκησης πεδίου για την αντιμετώπιση μεγάλου Σεισμού και Συνοδών Γεωδυναμικών Φαινομένων στην Κρήτη με την κωδική ονομασία «ΜΙΝΩΑΣ».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Δρ. Ευθύμιος Λέκκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, Γιάννης Ανδρουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Τσαπάκος, στελέχη φορέων και υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας,  εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, εθελοντικών οργανώσεων, δήμων.

Ακολούθησε η συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη του ΣΟΠΠ (Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας) της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο συντονισμός της δράσης και η συνέργεια όλων των εμπλεκόμενων, για τη λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης, ετοιμότητας, καταστολής, για την αντιμετώπιση κινδύνων και θέματα οργάνωσης χειμερινής συντήρησης, αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων στο οδικό δίκτυο και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό.

Προηγούμενο Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας