Τα έργα της Περιφέρειας Κρήτης στο Δήμο Χερσονήσου στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων

Τα σχεδιαζόμενα έργα οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Κρήτης στα όρια του Δήμου Χερσονήσου βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Ζαχαρία Δοξαστάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Σκουλά, στην έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας.

 

Ενδεικτικά θέματα της συζήτησης ήταν : η μελέτη της Π.Ε.Ο. Τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος και η αντίστοιχη Χερσόνησος – Μάλια, η συντήρηση του φωτισμού της αρμοδιότητας της υπηρεσίας, οι ασφαλτοστρώσεις του παράπλευρου οδικού δικτύου ΠΕΟ Ε90, καθώς και του τμήματος ΠΕΟ Ε90  από ΠΙΚΠΑ έως Γούρνες και η αντικατάσταση προστατευτικών στηθαίων στο τμήμα της ΠΕΟ στο Κακό Όρος.

 

Μετά τη συνάντηση, ο  Νίκος Σκουλάς επεσήμανε: «Πραγματοποιήσαμε μια γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Ζαχαρία Δοξαστάκη. Είδαμε μαζί τις λεπτομέρειες για μια σειρά παρεμβάσεων οδικής ασφάλειας που προετοιμάζει η Υπηρεσία μας στο Δήμο Χερσονήσου. Καθορίσαμε από κοινού τα επόμενα βήματα. Η Περιφέρεια Κρήτης, με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, συνεχίζει με στοχευμένες παρεμβάσεις να ενισχύει τις συνθήκες βελτίωσης της καθημερινότητας. Στόχος μας η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας. Σε συνεργασία με τους Δημάρχους, κατανοούμε ακόμα καλύτερα τις ανάγκες κάθε περιοχής και βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά μας.».

 

Ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης από την πλευρά του, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους, στον επιμερισμό εργασιών από τα εμπλεκόμενα μέρη και στις ενέργειες για την ολοκλήρωση των έργων.  Τόνισε ότι στην προσπάθεια ολοκλήρωσης των αναγκαίων μελετών και της ωρίμανσης των έργων, θα συνδράμει και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου, καθώς και ότι μέσα από τη συνεργασία των δυο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά τα προβλήματα των πολιτών.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Γενικός Διευθυντής Υποδομών Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων  Μιχάλης Ψαρουδάκης  , η προϊσταμένη Μαρία Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Χερσονήσου Δημήτρης Μπάτσης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρία Πιταρίτη

Προηγούμενο ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στη Δ.Ε. WARSAW FOOD EXPO 2024 από 21-23 Μαΐου 2024

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας