Θερμό χειροκρότημα στους πιανίστες Δ. Καρύδη και Π. Μόσχο στην συναυλία «Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ»

Με μεγάλη επιτυχία  έγινε η συναυλία «Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» στις Αρχάνες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης. Οι δύο καταξιωμένοι πιανίστες Δημήτρης Καρύδης και Πέτρος Μόσχος χειροκροτήθηκαν θερμά  σε ένα πρόγραμμα άκρως δεξιοτεχνικό που ενθουσίασε το πολυπληθές ακροατήριο.

Τους βραβευμένους πιανίστες συνεχάρησαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τέχνης και Σύγχρονου Πολιτισμού Ευάγγελος Ζάχαρης και άλλοι παριστάμενοι θεσμικοί εκπρόσωποι και πολίτες. Στην έναρξη της συναυλίας καλωσόρισμα απηύθυνε ο κ. Β. Ζάχαρης. Στο ρεσιτάλ παρουσιάστηκε  ρεπερτόριο που «παντρεύει» την κλασική με την τζαζ μουσική, άκρως δεξιοτεχνικό και εντυπωσιακό. Ακούστηκαν έργα σε ρυθμούς της Αμερικάνικης ηπείρου (Blues, Latin, Samba, Tango, Rag κ.α.) των Bolcom, Bennett, Milhaud, Piazzolla κ.α.

 Το πιανιστικό «Ντούο Αντίθεσις» έχει βραβευθεί σε σχεδόν όλους του Διεθνείς Διαγωνισμούς πιάνο ντούο ανά τον κόσμο και έχει δώσει συναυλίες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, τις Η.Π.Α, Καναδά, Βενεζουέλα και Ισραήλ. Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία μουσικά φεστιβάλ και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες διεθνώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κρήτης που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης και είχε την στήριξη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Προηγούμενο Συνεδρίαση δια ζώσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας