Το κουκλοθέατρο Κρήτης παρουσιάζει το έργο «Η Συνωμοσία της Κατσίκας!», σε μια διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Το Κουκλοθέατρο Κρήτης, παρουσιάζει τη νέα παραγωγή του με τίτλο: «Η Συνωμοσία της Κατσίκας!», σε μια διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόκειται για ένα έργο γεμάτο χρώματα, δράση, τραγούδι, φράουλες και περιπέτεια! Ο Θωμάς και η Μαρίκα-Κατσίκα, δυο αχώριστοι φίλοι, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο ψάχνοντας την Άνοιξη. Μοναδικός λόγος; Οι φράουλες!

Όταν όμως φτάνουν στην άγνωστη χώρα της Παρδαλομυγίας βρίσκονται μπροστά σε μια απίστευτη περιπέτεια. Θα βρεθούν θεατές σε μια στρατιωτική συνωμοσία που οργανώνεται ενάντια στο παλάτι και τον Βασιλιά. Οι μόνοι που το μαθαίνουν αυτό είναι ο Θωμάς και η Κατσίκα. Σε μία ξένη χώρα, ολομόναχοι οι δυο φίλοι, ετοιμάζονται  να φύγουν ώσπου θα βρεθεί μπροστά στο δρόμο του Θωμά η  πανέμορφη Πριγκίπισσα. Και ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος.

Θα καταφέρει ο Θωμάς να την παντρευτεί;  Πρέπει όμως να νικήσει τον Βασιλιά σε μια παρτίδα σκάκι. Αλλιώς; Θα χάσει τη ζωή του!  Και φυσικά, πρέπει να προλάβει την εξέγερση των στρατιωτών γιατί κινδυνεύει το παλάτι! Και κάτι ακόμα, τί ρόλο θα παίξουν οι μύγες σε μία χώρα γεμάτη από δαύτες;

Τη λύση θα τη δώσει η Μαρίκα-Κατσίκα με το πολυμήχανο σχέδιο μιας τέλειας, δίκης της συνωμοσίας!

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 11:30 στο Δημοτικό Σχολείο Βουτών και 12 Ιουλίου ώρα 21:00 στο Δούλι.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Προηγούμενο Μουσικοχορευτική εκδήλωση για τα 20 χρόνια της παγκρήτιας ένωσης χοροδιδασκάλων με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας