Τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: Ο Παλαμάς και η ελληνική πολιτισμική παράδοση (22-24 Σεπτεμβρίου 2023)

Η Εταιρεία Κρητικών Σπουδών – Ίδρυμα Γεωργίου και Αρτεμισίας Καψωμένου και η Περιφέρεια Κρήτης. Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, συμμετέχοντας στις πανελλήνιες εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από το θάνατο του εθνικού ποιητή Κωστή Παλαμά, οργανώνει, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά, τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο  με θέμα:

Ο Παλαμάς και η ελληνική πολιτισμική παράδοση

(22-24 Σεπτεμβρίου 2023)

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα που κατάρτισε το Ίδρυμα Παλαμά ως συντονιστικός φορέας, στις εκδηλώσεις συνεργάζονται πανεπιστημιακά ιδρύματα, εκπαιδευτικοί, επιστημονικοί, λογοτεχνικοί και πολιτιστικοί φορείς από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το Ίδρυμα Κωστή Παλαμά μας έκανε την τιμή να επιλέξει ως κεντρική εκδήλωση του Εορτασμού το Συνέδριο «Ο Παλαμάς και η ελληνική πολιτισμική παράδοση», που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Εταιρείας Κρητικών Σπουδών (Πύργος Αλικιανού, 22 και 24 Σεπτεμβρίου) και στην πόλη των Χανίων (Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Σάββατο, 23 Σεπτ. 2023), σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, Σάββατο απόγευμα, 23.09.23, ώρα 18.30΄- 21.00.

Παρουσίαση της νέας έκδοσης των Απάντων του Κωστή Παλαμά, Σάββατο πρωί, 23.09.23,                                        ώρα 11.00 – 13.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

 

 

Προηγούμενο ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Πρατήριο υγρών καυσίμων AEGEAN, ιδιοκτησίας Μ. ΔΑΝΕΛΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.,

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας