Υλοποίηση προγράμματος Κοινωνικού Αθλητισμού σχολικού έτους 2024-2025 στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνης στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, και την εφαρμογή των πολιτικών πρόληψης και καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, υλοποιεί  και φέτος την καινοτόμο δράση του Κοινωνικού Αθλητισμού. Απευθύνεται σε παιδιά απόρων οικογενειών που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και να αναπτύξουν το αγαπημένο τους άθλημα, είτε δωρεάν  είτε με μειωμένη συνδρομή. Στη δράση αυτή, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι οικονομικά αδύνατοι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 6 έως 15 ετών.

Η προσπάθεια μας αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία των Σωματείων, των Συλλόγων και των Ακαδημιών εκμάθησης διαφόρων αθλημάτων (Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Κολύμβησης, Καράτε, Στίβου, Τένις, Ενόργανης).

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές, που επιθυμούν, να συμμετέχουν στη καινοτόμο αυτή δράση, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στα τηλέφωνα  της Υπηρεσίας μας  28313 43321, 43323, 43324, καθημερινά από  09:00  έως 13:00.

Προηγούμενο Π.Ε. Ηρακλείου: Τελετή μνήμης των ομήρων στη “Στοά Μακάσι”

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας