Υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Κρήτης του έργου βελτίωσης οδικής ασφάλειας Π.Ε. Λασιθίου ύψους 11,7 εκ. ευρώ

Το έργο «βελτίωση οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Λασιθίου», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 11,7 εκ. ευρώ κι έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και ανθεκτικότητας στο πλαίσιο των έργων οδικής ασφάλειας του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κρήτης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που καλύπτει την βελτίωση σημαντικού μέρους στο εκτεταμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λασιθίου, στο πλαίσιο των μεγάλων παρεμβάσεων που είναι σε εξέλιξη για τα επόμενα χρόνια, μαζί με τα έργα του ΒΟΑΚ, όπως επισημάνθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα στην Π.Ε. Λασιθίου Γιώργος Τσιφετάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Οδικών Έργων στην Π.Ε. Λασιθίου Μαρία Χανιωτάκη – Μυλωνάκη.

 

Προηγούμενο Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης από την Περιφέρεια Κρήτης Π.Ε. Ηρακλείου για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας