Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας

Υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη συνεδρίασε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης.

Κατά τη Συνεδρίαση, η Επιτροπή εξέτασε και γνωμοδότησε θετικά, σύμφωνα με τους όρους της εισήγησης, επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά στο έργο «Λιμενικές υποδομές Αγίας Ρουμέλης Δήμου Σφακίων στην Π.Ε. Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης με φορέα έργου το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων».

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των Περιφερειακών Συμβούλων επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) που αφορά στο έργο «Υφιστάμενα Τμήματα Παράκαμψης Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου του ΒΟΑΚ, με φορέα έργου το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών». Στελέχη της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας παρουσίασαν τη μελέτη και ανέλυσαν τα περιβαλλοντικά και τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου. Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και πολιτικές τοποθετήσεις. Λόγω της μεγάλης σπουδαιότητας του θέματος,  η Επιτροπή αποφάσισε την παραπομπή εξέτασης και γνωμοδότησης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κρήτης την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022.

 

Προηγούμενο Ρεσιτάλ “Δύο Πιάνα σε Ρυθμούς Τζαζ» στις Αρχάνες στο πλαίσιο του φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης. Από το διεθνώς γνωστό “Piano Duo Antothesis”, με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας