Διήμερο δράσεων από την Περιφέρεια Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας των νέων στα Χανιά

Η Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης, Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Κρήτης-ΠΕΠΙΣ, Αυτοτελές Γραφείο Ισότητας), το Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και το Πανεπιστήμιο Κρήτης, σε συνεργασία με το Δήμο Χανίων και το Κέντρο Υγείας Χανίων της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας συνδιοργανώνουν διήμερο δράσεων για την προαγωγή της σεξουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας των νέων. Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης «Δράσεις Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020», που υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο.

Το διήμερο δράσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου 2022 στα Χανιά. Αύριο Πέμπτη, 30 Ιουνίου και ώρα 10:30 με 2:00μ.μ. θα υλοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων ημερίδα για την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας των νέων, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν και οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια από την Περιφέρεια Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο για την προώθηση της ισότητας των φύλων και θα γίνει απολογισμός του έργου. Την ίδια ημέρα, μετά το πέρας της ημερίδας, από τις 2:00 έως τις 6:30μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο εκπαίδευσης εθελοντών από στελέχη της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και ειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 2:00μ.μ. θα υπάρχει φιλικό σημείο ενημέρωσης σχετικά με τη σεξουαλική υγεία των νέων (info point) στην Πλατεία 1866, στα Χανιά.

Προηγούμενο ΕΡΓΟ : ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ ΑΡΔΕΥΣΗ

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας