Φεστιβάλ Κρήτης Περιφέρειας Κρήτης: Μουσική συναυλία με τον Γ. Χατζηνάσιο «Μουσική Αίσθηση» την βραδιά της πανσελήνου 1η Αυγούστου στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κρήτης», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, για τρίτη χρονιά φέτος, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, ο κορυφαίος Έλληνας δημιουργός Γιώργος Χατζηνάσιος θα δώσει συναυλία και θα μας ταξιδέψει με τα άφθαρτα στο χρόνο τραγούδια του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της πανσελήνου 1η Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. Η συναυλία πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, τον Δήμο Χερσονήσου και την στήριξη της χορωδίας Μαλίων.

Στη συναυλία, ο συνθέτης μαζί με τρεις γνωστούς και καταξιωμένους τραγουδιστές και τη συμμετοχή της Χορωδίας Μαλίων, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη, θα παρουσιάσει μουσικές και τραγούδια από ένα μεγάλο μέρος της καλλιτεχνικής του δημιουργίας.

Θα ακουστούν οι κύκλοι τραγουδιών «Διαδρομή», «Λεύκωμα», «Άγγιγμα  Ψυχής», «Ενδεκάτη Εντολή», «Έχει ο Θεός», «Άσπρο Μαύρο», «Συναξάρια», «Εικόνες», «Παιχνίδι για δυο», «Επίθεση Αγάπης», καθώς και μουσικές που ο συνθέτης έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση με παράλληλη προβολή στη μεγάλη οθόνη.

Προηγούμενο Δολωματικός Ψεκασμός Δήμος Κισσάμου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας