Με τον Αρχιδήμαρχο και τον Περιφερειάρχη του Αννόβερου συναντήθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Στο πλαίσιο επίσκεψης στη Γερμανία για τα 30 χρόνια της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας των τριών Ιεραρχών Αννόβερου

 

Στο Αννόβερο της Γερμανίας βρίσκονται ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, όπου συμμετέχουν στις επίσημες εκδηλώσεις της Ελληνικής Ορθόδοξης Ενορίας των τριών Ιεραρχών Αννόβερου για τα 30 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ομογένεια.

Στο πλαίσιο των επαφών με τις Τοπικές Αρχές, ο Αρχιεπίσκοπος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης συναντήθηκαν στο Δημαρχείο της πρωτεύουσας του Ομόσπονδου κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας, με τον Αρχιδήμαρχο Αννόβερου Belit Onay.

Επίσης, επισκέφθηκαν την Περιφέρεια του Αννόβερου και ξεναγήθηκαν στους χώρους της από τον Περιφερειάρχη Steffen Krach, υπέγραψαν το βιβλίο επισκεπτών και παρατέθηκε δεξίωση με τη συμμετοχή Γερμανών αξιωματούχων, Ελλήνων διπλωματών, εκκλησιαστικών παραγόντων και εκπροσώπων των εθνικοτοπικών συλλόγων και ομογενειακών φορέων της παροικίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα εγκαινιαστεί και η επιτυχημένη έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης, «1821. Η Κρήτη στην Ελληνική Επανάσταση» που ξεκινά το ταξίδι της στην Ευρώπη από την μεγάλη γερμανική πόλη σε συνδιοργάνωση της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης με την Περιφέρεια Κρήτης.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

001 Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος, ο Αρχιδήμαρχος Αννόβερου Belit Onay και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

002 Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που υπογράφει στο βιβλίο επισκεπτών στην Περιφέρεια Αννόβερου παρουσία του Περιφερειάρχη Steffen Krach.

Προηγούμενο Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας