Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Γιώργο Μανουσάκη, τον Πρόεδρο, το Γραμματέα και το μέλος του Συλλόγου «Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου», Δημήτρη Μετοχιανάκη, Δημήτρη Κουνενάκη και Πόπη Κοζυράκη αντίστοιχα, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης με την παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Χανιωτάκη – Μυλωνάκη.

 

Συζητήθηκαν προβλήματα και ζητήματα υποδομών και υποστελέχωσης του νοσοκομείου και κατατέθηκαν εισηγήσεις-προτάσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας μέσα από δράσεις και διασύνδεση του ΓΝΑΝ με συνεργαζόμενους φορείς.

 

«Βασική μας υποχρέωση αποτελεί η υποστήριξη των λειτουργών υγείας και η μετουσίωση των προτάσεων του Συλλόγου σε βιώσιμες και υλοποιήσιμες λύσεις»,  ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης, ο οποίος και ευχαρίστησε για την ενημέρωση.

 

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη και την Περιφερειακή Σύμβουλο Μαρία Χανιωτάκη-Μυλωνάκη για την συνεργασία και τη στήριξή τους.

Προηγούμενο Το τουριστικό Συνέδριο Choose Crete 2023 στα Χανιά στις 6 Μαΐου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας