Ο ΠΣΑΤ τιμά κορυφαίους φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης. Η τιμητική εκδήλωση γίνεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η Περιφερειακή Επιτροπή ΠΣΑΤ Κρήτης – Αιγαίου διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στο Ηράκλειο, με ξεχωριστή σημασία για το αθλητικό και όχι μόνο ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων), και του Δήμου Ηρακλείου. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία θα τιμηθούν συλλογικά από τον ΠΣΑΤ οι φωτορεπόρτερ και εικονολήπτες (cameramen) της Κρήτης για τη μεγάλη προσφορά τους στο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ. 

Οι αφανείς εργάτες που έχουν «γράψει χιλιόμετρα»προς χάρη της ενημέρωσης των αναγνωστών και τηλεθεατών. 

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Lokal bar restaurant  (Αγίου Τίτου & Ιδομενέως) στο Ηράκλειο. 

Προηγούμενο Π.Ε. Λασιθίου: Πρόσκληση σε διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (αρθρ. 32 & 32Α του Ν. 4412/2016) για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών: Μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για το σχολικό έτος 2022-2023.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας