Περιφέρεια Κρήτης-Φεστιβάλ Κρήτης: συναυλία «Reformation Project»- Ενετικά Τείχη Ηρακλείου – Πύλη Βηθλεέμ 19 Ιουλίου και ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Κρήτης», που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, για τρίτη χρονιά φέτος, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, θα παρουσιαστεί το «Reformation Project»  από τον Έκτορα  Κυριάκου και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην Πύλη Βηθλεέμ με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Το «Reformation Project» είναι ένα καινούργιο μουσικό σύνολο  που παρουσιάζει έναν «αναμορφωμένο» τρόπο εκτέλεσης διαφόρων κομματιών κυρίως της παραδοσιακής Κρητικής μουσικής αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις. Σε μια συναυλία διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας το κρητικό λαούτο, το τσέλο, η φωνή και τα κρουστά συνδιαμορφώνουν έναν ήχο που στηρίζεται αφενός στην δυτική κλασική μουσική τεχνοτροπία και αφετέρου στο τοπικό μουσικό ιδίωμα της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής. Το «Reformation Project» κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική πρόταση τον Μάιο του 2023.

Συντελεστές:

Έκτορας Κυριάκου: λαούτο, φωνή, ενορχηστρώσεις

Χάρης Μπάκας: κρουστά

Κωστής Σπυριδάκης: τσέλο

Βαγγέλης Αποστόλου: ηχοληψία

Διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης / Υποστήριξη Δήμος Ηρακλείου ΔΗΚΕΗ

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την παροχή υπηρεσιών Οργάνωσης της παραγωγής και καλλιτεχνικής υποστήριξης για τις ανάγκες της πραγματοποίησης της πολιτιστικής εκδήλωσης με τίτλο «ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΣΥΝΑΥΛΙΑ BLUE 7 ENSEMBLE ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ”», στο πλαίσιο του 97ου  Υποέργου του έργου με τίτλο «ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023», Κ.Α. 2023ΝΠ50200011 και κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5215590 της ΝΠ502 της Περιφέρειας Κρήτης.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας