Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Με το Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Διοικητικών, Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Δημήτρη Τζιράκη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου Χάρη Κοντογιάννη και τον πρόεδρο Δ.Σ. «Εκπαιδευτική – Αναπτυξιακή ΠΛΟΗΓΟΣ» Χάρη Ροδιτάκη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τα έργα που υλοποιούνται  στην περιοχή από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ενώ συζητήθηκε και ο σχεδιασμός για νέες αναπτυξιακές παρεμβάσεις.

Ειδικότερα εξετάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας για τη δημιουργία Κέντρου Ανάδειξης και Διάσωσης Παραδοσιακών Τεχνών στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, με προοπτική επέκτασης και συνεργασίας και με άλλες περιοχές.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη για την συνεργασία και την στήριξη του.

Προηγούμενο Προγραμματισμός εργασιών καθαρισμού ρεμάτων και κλαδοκοπών για το διάστημα από 27/3 έως 31/3/ 2023 σε περιοχές αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας