Συνέδριο Innovation Grete 5.0 και Eργαστήριο-Bootcamp «Match & Develop a startup 5.0 Heraklion» με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Συνέδριο Innovation Grete 5.0

και

Eργαστήριο-Bootcamp «Match & Develop a startup 5.0 Heraklion»

Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Μαρτίου, Ηράκλειο Κρήτης-Με την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Δύο μεγάλες διοργανώσεις για την Καινοτομία, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Η πρώτη αφορά στο Διήμερο Συνέδριο για την Καινοτομία με τίτλο Innovation Crete 5.0: «H Καινοτομία στην Κρήτη σήμερα και οι φορείς που τη στηρίζουν» που διοργανώνεται για 5η φορά φέτος, στις 28 & 29 Μαρτίου στις 17:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, Αίθουσα Καστελλάκη.

Το Συνέδριο αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ενημέρωσης για τις πρωτοβουλίες καινοτομίας της Κρήτης και περιλαμβάνει 11 πάνελ, 9 workshops και 96 ομιλητές, εκ των οποίων 37 κεντρικοί φορείς και Funds. Η θεματολογία του αφορά στη χρηματοδότηση στα αρχικά στάδια και τους φορείς χρηματοδότησης, τα funds του Innovation window, τις δομές υποστήριξης καινοτομίας στα πρώιμα στάδια,  τον κόμβο καινοτομίας της Κρήτης και τη συμβολή του στο περιφερειακό οικοσύστημα, τη δράση διεθνών εταιρειών στο οικοσύστημα της Κρήτης, τους θεσμικούς φορείς υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, την Καινοτομία στην αγροδιατροφή, τις ευκαιρίες ανάπτυξης για Ερευνητικές Ομάδες και Νεοφυείς επιχειρήσεις στην Υγεία, τα European digital innovation hubs και τη θέση των γυναικών στην ηγεσία των επιχειρήσεων.

Παράλληλα με το συνέδριο, στην αίθουσα Καρούζου του ΕΒΕΗ, θα διεξαχθούν 9 Workshops σχετικά με την αναζήτηση κεφαλαίων, την πνευματική ιδιοκτησία, το smartHEALTH: Καινοτόμες υπηρεσίες Ψηφιακής Υγείας, την επικοινωνία με επαγγελματίες του Web για επιτυχημένες ψηφιακές δραστηριότητες, τα αποτελέσματα των Policy Workshops, την καινοτομία στην κυκλική οικονομία, την καινοτομία στον τουρισμό, τις στρατηγικές εμπορευματοποίησης ερευνητικών αποτελεσμάτων και τη βιώσιμη επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.

Για τη συμμετοχή σας γραφτείτε εδώ: https://buytickets.at/bizrupt/1126367

 

Προηγούμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τις ανάγκες της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο «Συνδιοργάνωση αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο “Run Greece Ηράκλειο 2024”», που συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με την Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνδιοργανώσεων Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για τους τομείς Αθλητισμού – Πολιτισμού 2024.

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας