Το Φεστιβάλ Κρήτης της Περιφέρειας Κρήτης παρουσιάζει συναυλία με το νέο μουσικό σχήμα  “The Blue 7 ensemble” σε σύμπραξη με τον Βασίλη Λέκκα

Στο  -Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο

 

Το « Φεστιβάλ Κρήτης» που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης, για τρίτη χρονιά φέτος, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού, παρουσιάζει την Πέμπτη 24 Αυγούστου και ώρα 21:00 στα Ενετικά τείχη Ηρακλείου – κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», μια συναυλία με το Blue7 ensemble,  ένα νέο μουσικό σχήμα που λόγω της σύνθεσής του, είναι πρωτότυπο.

Αποτελείται από τρία ξύλινα πνευστά, τρία χάλκινα και ντραμς σετ. Με έδρα το Ηράκλειο έχει στόχο να παρουσιάσει στο μουσικό γίγνεσθαι ένα διαφορετικό ηχόχρωμα και μια διαφορετική άποψη μέσα από τις ερμηνείες του. Στο ρεπερτόριό του περιλαμβάνονται έργα των Astor Piazzolla, Chick Corea, David Brubeck, George Gershwin και πολλών άλλων αξιόλογων συνθετών από τον ευρύτερο χώρο της jazz. Στο μοναδικό αυτό σχήμα συμμετέχουν η Μαρία Αλεξάκη στο φλάουτο, η Εύα Λασηθιωτάκη στο σαξόφωνο, η Σοφία Παπουτσάκη στο κλαρινέτο, ο Κώστας Παλιός στο ευφώνιο, ο Χαράλαμπος Παλιός στη τούμπα, ο Μανώλης Σφακιανάκης στο τρομπόνι και ο Βαγγέλης Τσαγκαράκης στα ντραμς.

Μαζί τους συμπράττει ο καταξιωμένος ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιάννη Σπάθα, του Γιώργου Τρανταλίδη και άλλων. Στο πιάνο συμμετέχει ο Χάρης Σαρρής. Τις ενορχηστρώσεις των έργων έχουν αναλάβει ο Σπύρος Μαυρόπουλος, ο Χαράλαμπος Παλιός και ο Σπύρος Προσωπάρης.

Η είσοδος για τους πολίτες είναι ελεύθερη.

 

Προηγούμενο Ανακοίνωση έναρξης 3ου α’ δολωματικού ψεκασμού δακοκτονίας στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας