Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην «BORSA MEDITERRANEO del TOURISMO ARCHEOLOGICO –ARCHEOLOGICAL TOURISM EXCHANGE-ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» στο Πέστουμ – Αρχαία Ποσειδωνία Καμπανία Ιταλίας

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε με το ευρωπαϊκό έργο MD.net στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, μια έκθεση όπου λαμβάνουν μέρος χώρες από όλο τον κόσμο οι οποίες έχουν μεγάλη αρχαιολογική πολιτιστική κληρονομιά, και πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πέστουμ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας ελληνικής πόλης Ποσειδωνίας στην Καμπανία Ιταλίας.

Παράλληλα στην έκθεση πήραν μέρος και εμπλεκόμενες και ωφελούμενες από το ίδιο το έργο επιχειρήσεις από την Κρήτη, με παρουσίαση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

Επίσης πραγματοποιήθηκε η τακτική τεχνική συνάντηση των εταίρων του έργου όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις σε τοπικό επίπεδο και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνεργατικό σεμινάριο μεταξύ των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μερικές από τις καλές πρακτικές της Περιφέρειας Καμπανίας ιδιαίτερου ενδιαφέροντος όπως επιχείρηση καλλιέργειας και παραγωγής σιτηρών και επιχείρηση επεξεργασίας σύκων.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησαν οι: Ρούλα Παπαδοπούλου συντονίστρια του έργου, το στέλεχος Μαρία Στέλλα Ζεάκη και η Μυρτώ Σαϊτάκη από την ΕΤΑΜ Α.Ε. σύμβουλος υποστήριξης του έργου.

Προηγούμενο Δήλωση Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη για τον θάνατο του Κάρολου Παπούλια

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας