Συγχαρητήρια από τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού στην αθλήτρια Μαριεύα Ντασιονάκη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλείου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας .

Με την αθλήτρια της εθνικής μας ομάδας πυγμαχίας Μαριεύας Ντασιονάκη που κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στο Πλοέστι της Ρουμανίας, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργος Πιτσούλης παρουσία του προπονητή της Νίκου Ντασιονάκη.

Ο Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη την αθλήτρια και τον προπονητή της για τη σημαντική διάκριση αναφέροντας ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συμβάλει διαχρονικά στην ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Οι προσπάθειές των αθλητών μας είπε ο κ. Πιτσούλης αναδεικνύουν την Κρήτη και την Ελλάδα και παράλληλα εμπνέουν τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο προπονητής Νίκος Ντασιονάκης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη βοήθεια που παρείχαν σε όλη μας την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

Προηγούμενο ΔΟΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΙΣΤΟΥ 22-8-2023

Συνδεθείτε μαζί μας

Υπ. Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Συνδεθείτε μαζί μας