Αρχική Δημοσιοποίηση αίτησης φυσικού προσώπου για την χορήγηση άδειας διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Δημοσιοποίηση αίτησης φυσικού προσώπου για την χορήγηση άδειας διανομής εμφιαλωμένου υγραερίου

Καταξιωμένοι αθλητές με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών, που συνδιοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας με την Περιφέρεια Κρήτης– Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου, στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» στο Ηράκλειο, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

Σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανόλης Κατσιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, αναφέρθηκαν στην διοργάνωση τονίζοντας τη σημασία της για την Κρήτη και το Ηράκλειο. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης τόνισαν την σταθερή στήριξη που επιδεικνύει η Περιφέρεια στον αθλητισμό, φιλοξενώντας διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το συγκεκριμένο κύπελλο.

Ενδεικτικό της δυναμικότητας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που υποδηλώνει και τη σημασία του, είναι το γεγονός ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 203 αθλητές από 31 χώρες. Τη χώρα μας εκπροσωπούν 17 αθλητές, με στόχο τις εμπειρίες και μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Στο ομαδικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται την Κυριακή (16/12), προμηνύεται φοβερή μάχη καθώς θα συμμετάσχουν 24 ομάδες με επικεφαλής την ομάδα της Ουγγαρίας και ακολουθούν Ιταλία και Γαλλία.

Όλα τα παραπάνω, προεξοφλούν μεγάλες στιγμές και γι’ αυτό αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά τον παλμό και τη συγκίνηση των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΙΤΛΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΩΓΟΥ Δ3 ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΕΒ Γ΄ ΖΩΝΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ»

για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
συνολικά δυο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. ( Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ 10-12-2018) .
Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €) που εκδίδεται από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.), είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο ) , βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ » στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) . Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.

Αποτελέσματα ανακοίνωσης ΣΜΕ 8/2018 – Ευρωπαϊκό Έργο ΤΑΝΙΑ

.PDF
ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ
.PDF
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ