Friday, March 23, 2018
Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr Ακολουθείστε μας στο Scoopit       Ελληνικά  English       Sitemap

Incredible Crete

Incredible Crete

Στενή συνεργασία Περιφέρειας και ανθρώπων του τουρισμού με στόχο την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας στο νησί

Η Περιφέρειας Κρήτης στηρίζει τον τουριστικό τομέα που τονώνει την τοπική οικονομία-ανάπτυξη, δίνει θέσεις εργασίας και η συνεργασία με τους ανθρώπους του τουρισμού για την αναβάθμιση και την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος είναι πολύχρονη και αποδοτική, επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, χαιρετίζοντας τα ηγετικά στελέχη του τουριστικού Οργανισμού TEZ  Tour Ελλάδας, τους τουριστικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων, εργαζόμενους, και όλους τους παραβρισκόμενους  στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία για όλη την Ελλάδα στο ξενοδοχείο «Sea Side Resort & Spa» ιδιοκτησίας Ορφανάκη στον κόλπο του «Μονοναύτη» στην Αγία Πελαγία. Ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Χαριτίδης  και ο Γεν. Δ/ντης Μανόλης Απλαδενάκης καλωσορίζοντας όλους στην εκδήλωση, αναφέρθηκαν παράλληλα στην συμβολή και στο έργο της Περιφέρειας Κρήτης στην τοπική ανάπτυξη, ανάδειξη, προώθηση, αναβάθμιση του τουρισμού, ευχαριστώντας προσωπικά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την συνεργασία και στήριξη του.

Η εκδήλωση όπως είπε ο κ. Απλαδενάκης έγινε με αφορμή το κλείσιμο της τουριστικής σεζόν, ήταν αφιερωμένη στο προσωπικό της εταιρίας  το οποίο και ευχαρίστησε, ενώ παράλληλα δόθηκαν βραβεία σε εργαζόμενους που διακρίθηκαν. Η εκδήλωση έγινε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά  στην Κρήτη που αποτελεί την έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα ,και χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων τουριστικών φορέων και επιχειρηματιών.

Ευχαριστώντας για την πρόσκληση, κατά το σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Περιφερειάρχης, υπογράμμισε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που για μια ακόμα χρονιά βρισκόμαστε όλοι μαζί σ’ ένα φιλόξενο ξενοδοχείο, και γιορτάζουμε το κλείσιμο μιας χρονιάς. Όλοι μαζί, κι εσείς κι εμείς προσπαθούμε για τον τουρισμό. Προσπαθούμε για να έχουμε τουρισμό στην Κρήτη που δίνει θέσεις εργασίας και βοηθά την ανάπτυξη του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Χαριτίδη, τον Γενικό Διευθυντή κ. Απλαδενάκη αλλά και όλους τους ανθρώπους του τουρισμού για το έργο τους και για την συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχόμαστε και τη νέα χρονιά να πετύχετε  τους στόχους που έχετε βάλει». Επίσης ο κ Αρναουτάκης έδωσε συγχαρητήρια στα στελέχη, προσωπικό-εργαζόμενους της εταιρίας για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και διακρίσεις τους.

Η εταιρία, όπως αναφέρθηκε δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ́ και 10 χρόνια στην Ελλάδα (Κρήτη, Δωδεκάνησα, Πελοπόννησο, Χαλκιδική́, Κέρκυρα και Αττική́) φέτος, όπως δήλωσε ο Προέδρος & Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας Δημήτρης Χαριτίδης κατάφερε να επιτύχει «σημαντική́ ποσοστιαία άνοδο στους πελάτες της από́ τις Ανατολικές αγορές που έφτασε σε όλους τους προορισμούς περίπου το 15% σε σχέση με το 2016», ενώ́ και για το 2018 τα μηνύματα δείχνουν ακόμα πιο αισιόδοξα. Επίσης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της εταιρίας αλλά́ και τους κατά́ τόπους τοπικούς φορείς για το έργο τους.  Η ΤΕΖ TOUR έχει την έδρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης και απασχόλησε φέτος περισσότερους από́ 150 εργαζόμενους προσφέροντας παράλληλα με διάφορες δράσεις, σημαντικό́ έργο κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Στην εκδήλωση επίσης παρόν από την Περιφέρεια ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Attachments:
Download this file (4.jpg)4.jpg[ ]665 kB
Download this file (3.JPG)3.JPG[ ]88 kB
Download this file (2.JPG)2.JPG[ ]421 kB
Download this file (1.JPG)1.JPG[ ]459 kB

Latest News

  • Δελτία Τύπου
  • Θέσεις Εργασίας
  • Διαγωνισμοί
  • Εκδηλώσεις

Όλα τα Δελτία Τύπου
Όλες οι Θέσεις Εργασίας

Όλοι οι Διαγωνισμοί

Weather in Crete

Events Calendar

Follow us on Web

Follow us on Facebook Follow us on Twitter RSS Watch us on Youtube Find us on Linkedin Show us on Flickr

Share it!

Περιοχή Χρηστών

Log in

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Photo Gallery

Φωτογραφικό Λεύκωμα Κρήτης