Παρασκευή, Μάρτιος 23, 2018
Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr Ακολουθείστε μας στο Scoopit       Ελληνικά  English       Sitemap

Ευρωπαϊκά & Διεθνή Θέματα

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Καταμέτρηση Άρθρων:
18

Ευρωπαϊκά Δίκτυα

Καταμέτρηση Άρθρων:
12

Γραφείο Βρυξελλών

Η Περιφέρεια Κρήτης ξεκίνησε τη λειτουργία του Γραφείου της στις Βρυξέλλες τον Οκτώβριο 2015. Κρίναμε ότι είναι απαραίτητη η παρουσία μας ως Κρήτη στο θεσμικό κέντρο των Ευρωπαϊκών εξελίξεων, δίπλα στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Κομισιόν.

Κύριος σκοπός του Γραφείου της Κρήτης στις Βρυξέλλες είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης όλων των Κρητικών στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κρήτης, η διεύρυνση των συνεργασιών μας με τις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες, τους θεσμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά και την ομογένεια και τους Έλληνες της διασποράς.

Η Περιφέρεια Κρήτης επιθυμεί και ευελπιστεί το Γραφείο αυτό να αποτελέσει την ΕΣΤΙΑ της Κρήτης στις Βρυξέλλες, να γίνει το φιλόξενο σπίτι όλων των Κρητικών. 

 

Το Γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες βρίσκεται στην Πλατεία Schuman 14, στον 3ο όροφο.

 

Τηλ επικοινωνίας: +32 2 431 09 97

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταμέτρηση Άρθρων:
1

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Ακολουθήστε μας στο διαδίκτυο

Βρείτε μας στο Facebook Ακολουθείστε μας στο Twiter Ενημέρωθείτε μέσω RSS Παρακολουθείστε μας στο Youtube Βρείτε μας στο Linkedin Δείτε μας στο Flickr

Κοινοποίησε το!

Περιοχή Χρηστών

Σύνδεση

Σύνδεση

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Remember Me